Wat is Spiritueel Zakboekje?

In zijn nieuwste boek (2018) gaat Vincent Duindam op zoek naar de gemeenschappelijke, mystieke kern van de grote religies en wereldbeschouwingen. Hij onderzoekt hoe deze zich verhoudt tot psychologie en wat je daar in je leven mee kunt. Verschillende thema’s komen hierbij aan bod. Denk bijvoorbeeld aan

  • Red je relatie met Roemi (Islam)
  • Je ups en downs met Oepa’s (Hindoeïsme)
  • Travel lightly: een lichter juk (Christendom)

Untitled-2_Boekjes

Meer weten

Benieuwd naar wanneer Spiritueel Zakboekje verschijnt of vanaf wanneer reserveren mogelijk is? Je kunt je inschrijven voor een email update als het boek verschijnt.


Schrijf je in

Wie is Vincent Duindam?

Screen_Shot_2017-08-21_at_19.42.51

Vincent Duindam (1958) studeerde af in de Psychologie aan de Universiteit Utrecht. Sinds 1991 geeft hij aan deze universiteit les, maar ook is hij als freelance docent verbonden aan de Vrije Hogeschool in Driebergen en aan de SPSO (Stichting Psycho-sociale Opleidingen) in Utrecht. Hij doet onderzoek naar ouderschap, zorgende vaders, taakverdeling, relaties, mannelijkheid/vrouwelijkheid, en (echt)scheiding.

Hij publiceerde tien boeken waaronder een proefschrift over ouderschap, een haikubundel over zijn dochters en boeken over relaties, ouderschap, opvoeding, onderwijs en spiritualiteit.

Over deze onderwerpen houdt hij ook regelmatig lezingen en verzorgt hij workshops. Verder schrijft hij regelmatig artikelen voor onder andere Happinez, VolZin, de Bezieling en Psychologie Magazine.

Meer weten over Vincent Duindam

Bekijk hier zijn site


Klik hier